onsdag 11 november 2009

Jag tycker inte om att gnälla

Nej men det kan låta som jag gör det, för jag gör det ofta. Natten till inatt var totalt vansinnig, trots att jag har haft vaknätter i nästan 7 månader så finns det absolut inget värre att höra ens lilla älskling vara så tät att han inte kan andas och skrika efter luft. Att sitta upp med honom och söva gick sådär, lilleman vill att man ska buffa honom i rumpan hela tiden annars vaknar han, och det var lite svårt att göra där klockan 04 när man somnade själv efter varje buff.

Näsdroppar, koksaltslösning, höjd sängända, det var ingenting som funkade. Han nös några gånger och tacka gud för det för då sov han kanske i 20 minuter efter det, och 20 minuter kan tyckas lite men det är mycket tid för två genomtrötta föräldrar att ta igen sig. Just nu så är han med farmor och faster och lille kusin, det går bra att ha honom hemma om bara en av oss är trött men när alla tre är totalt utmattade så orkar man knappt bära honom från punkt A till B. Ännu mindre leva

Om någon har ett supertips mot täta bebisnäsor så skriv, skriv, skriv

4 kommentarer:

  1. Slemmet far ju tyvärr ner i halsen och det är ofta det som ställer till det. Vi fick utskrivet Bricanyl för att hon inte skulle ha såna problem att andas på natten. Det är ju inte slemlösande, men det är avsvällande. Det funkade jättebra, men jag vet inte vad de har för åldersgräns på att skriva ut det.

    SvaraRadera
  2. Kommer med ett tips till då och hoppas det kan funka. Det ska väl finnas någon slags slang som man själv sätter i och som rensar näsan. Har sett det i babybutiker. Inte testat men har sett att det finns iaf.

    Usch jobbigt för er, speciellt för lilleman.. Hoppas det blir bättre snart!
    Kram från oss

    SvaraRadera
  3. Mollipect är slemlösande och jättebra för slemmet! =) fast nu blev de svar på en annan kommentar.. har tyvärr inga bra tips mot täta bebisnäsor annat än de du redan nämt! =/

    SvaraRadera
  4. Slangen du pratar om kanske är en NäsFrida.. finns att köpa på alla baby-butiker o är för mig ett måste för att lilleman inte ska bli täppt. använder den o nezeril när han börjar snora. han hatar den men e så illa tvungen... man liksom suger ut snoret. Fast du kanske redan har en sån?!! lycka till!

    SvaraRadera