torsdag 18 mars 2010

Om 23 dagar

Beräknas jag bli MOSTER. Hör ni så fint det klingar? Jag längtar helt vansinnigt mycket, det vet jag att dom blivande föräldrarna gör också. Jag ville bara säga det för nu ska jag återgå till att vika in tvätt i Hugos garderob, jag kom över några 56plagg och blev bebissjuk!

(Nej ingen behöver oroa sig. Vi har fullt upp med monstret Hugo)

3 kommentarer:

  1. Tack tack.. är själv nöjd med denna fluffiga och lättskötta frisyr. Allt är bara bra med oss.. Hannes vill inte riktigt följa med en hem när man kommer till dagis på eftermiddan. Och det känns som ett gott tecken.. att han trivs så bra menar jag. På tisdag lr onsdag till veckan ska vi till stan för att kanske få nått mer klart om vad Hannes hade förra veckan, astma lr RS-viruset? Nu ska jag gå ner och göra iordning dagens middag. Sparrissoppa. Hoppas allt är bara bra med er oxå. Hälsa det lilla monstret från oss!

    SvaraRadera
  2. Jag går första terminen nu så jag har mååånga uska-kurser kvar.Och jag har för mig att sjukvård är till hösten? Men jag har kvar ett kärnämne också (religion) så jag måste läsa den också för att få ett gymnasieslutbetyg.. är SÅ less,vill ha gymnasiet klart NU!!

    Har inte du heller gymnasiet helt klart eller?

    SvaraRadera
  3. Du är så gullig, och jag tror att Dolph längtar efter att träffa dig :) Jag har kommit på knepet för att få Doffis att sparka - äta GLASS! Jag tar med mig lite isglass till tisdag! (Och shit! Bara 23 dagar!!!! Lite panik!!!)
    Vårat 50 årskalas den 10:nde var kl. 16, så då hinner vi ju lätt med ett fantastiskt HUGO-kalas också! I´m gonna write this in english in case Hugo reads over your shoulder. Do you think he is gonna get that BLUE thing with wheels from someone else? Or is it safe to buy it? I was hoping to be ahead in time :) Hoppas min knackliga skolengelska gick att förstå! :)

    SvaraRadera