onsdag 14 oktober 2009

Världens duktigaste Hugo

Bortsett från att sonen inte ville sova igårkväll utan vaknade av och till ända till klockan slog 23, och bortsett från att det tog mig 45 minuter imorse att söva om en genomtrött men ändå genomgo liten bebis, så har Hugo inatt sovit utan minsta antydan till att vakna. Mellan 23:00-05:30, vaken 45, somnade om 06:15 och vaknade NU

JAG ÄR SÅ GLAD OCH FÖRVIRRAD

6 kommentarer:

  1. Hoppas det håller i sej! De små rackarna kan ju göra så. Bara plötsligt så funkar det :-)

    Ger ni mjölkbaserat fortfarande eller har ni pausat?

    SvaraRadera
  2. Yeah! Go Hugge, Go Hugge! :D

    SvaraRadera
  3. Den fanns bara i grönt, men jag tror att det skulle kunna bli riktigt fint i eran vagn oxå! Hannes sover bra måste jag nog säga. Å inatt sov han hela natten från strax efter halv 7 till strax före 6 imorse.. plocka upp han efter 6 nån gång. 03.20 vakna jag till och var tvungen att kolla så ugnen andades å det gjorde han å rumpan i vädret. Hoppas han gör om det! Annars så kan han grina till lite, tror det är tänderna som spökar på riktigt nu. Äter en gång under natten och brukar då vakna mellan halv 7-7. Jag ska absolut inte klaga. Lite klagar man när han vaknar flera gånger på en natt och är ledsen, mest för att man inte är van. Kul med babysim! Hannes + föräldrarna är jättetrötta efter en halvtimmes bad. Det kommer förhoppningsvis att göra susen! Nu ska jag ta och leka lite med lillmannen. Vi ses på söndag!

    SvaraRadera
  4. Jag tror absolut att banan, äpple, päron funkar bra till Hugo oxå. Banan kan ju göra magen lite hård. Fick höra idag att mogna bananer kan vara lösande och gröna= hård i magen.. men vem vill äta gröna bananer?
    Päron kan vara lösande.. men det där är säkert olika från person till person. Ja, det var kul att dom sov bra samma natt. Hoppas att dom får för sig att göra det inatt oxå.. alla nätter framöver! När Hugo sovit så bra.. har du oxå kunnat slappna av och sova? Hoppas det! Nu ska jag se slutet på Grey´s och sen sova. Go natt på er!

    SvaraRadera
  5. Härligt! På väg mot bättre tider alltså? Hur har det gått inatt?

    SvaraRadera