torsdag 19 november 2009

Surrender

Jag tar nog ett steg tillbaka från bloggen nu. Jag har ca 100 läsare per dag nu och förutom familjerna så vet jag knappt vilka det är, och det är lite läskigt. Jag är för trött för den, för trött för att ha allas ögon på mig.

Vem orkar det? Så jag säger hejdå tills saker klarnar

4 kommentarer:

  1. Åh, jag sörjer - men respekterar ditt beslut. Din blogg är det första jag läser varje morgon, men - hoppas att den kommer åter.
    Gissa vad jag gör? Jobbar. Kul. Saknar dig och Hugge! Puss på dig syster, och pussa på Hugge från Moster. Just ja, fin mage :) Min ser lite liknande ut! Du ska få se snart!

    SvaraRadera
  2. Du kan ju alltid lösenordsskydda den så slipper du fundera. Kram på er.

    SvaraRadera
  3. Som vanligt hade jag gjort ett litet inlägg hos dig men vårt internet hemma funkar ungefär lika bra som en död människa. Jag förstår om du tar en paus ett tag. Sköt om er ordentligt!! Jag kommer att fortsätta kika in här med jämna mellanrum för en uppdatering. Jag tycker ju om det du skriver.

    Kram

    SvaraRadera
  4. Håller med ovanstående... tycker att det är jättetråkigt men förstår samtidigt ditt beslut. Det är inte kul att ge så pass mycket av sig själv till människor utan att få någon respons tillbaka. Sköt om er så länge!:

    SvaraRadera