torsdag 27 maj 2010

Syster-yster


Det här är min favvo! Hugo med moster, the best moster in the world!

2 kommentarer:

  1. Nej, du har inte lågt IQ :)

    Jag känner att jag behöver hjälp i frågan om jag ska gå med i Mensa eller inte.. Höra folks åsikter om det, fast jag vill ändå inte skrika ut det till hela världen.

    SvaraRadera
  2. Jag tror att det blir vad man gör det till! Vill man vara mer än att bara höja medlemsantalet med en pinne så tror jag man kan det. Men jo, jag vet att det nog inte kommer ge särskilt mycket, men bara för att jag kan så känner jag att jag vill! På nå vis är det ju lite häftigt ändå. Mamma och Kenneth säger att det där ska jag ju absolut gå med i och ha med i mitt CV och när jag ska söka utbildning.
    Men samtidigt känner jag då att jag som inte vill, eller inte törs för vad alla ska säga, att dom ska tycka att det är skrytigt.
    Jag gjorde det i Stockholm. Hade bokat in det allra första gången jag var där nere, gången bara över en helg, men då blev jag sen till tunnelbanan och sen hoppade jag av en station för långt bort, så det blev omöjligt för mig att hinna, men som tur var så hade dom ett testtillfälle igen nästa gång jag var ner :)
    Det började med att jag gjorde provtestet på Mensas hemsida, dom kunde inte genom det säga vad jag hade eftersom det bara når upp till en viss IQ, så då blev jag alldeles för nyfiken.
    Ja, det där var den långa historien som du bad om :P

    SvaraRadera