söndag 6 juni 2010

Stackars liten trött kille

Jag måste skaffa mig en kamera, måste! Ikväll hade vi en övertrött kille som sprang runt och grät och pekade, skrattade, grät, busade, grät.. så vi satte oss med honom i soffan framför barntv. Pappa på ena sidan, mamma på andra, tätt tätt. Det gick max 5 minuter så sov han sittandes och snussade SÅ GOTT! Åh så typiskt att blöjan skulle bytas, kläder skulle tas av, lillkroppen skulle smörjas in och flaska skulle intas. Han som var så söt där mellan mamma och pappa!

Han har haft en "hård" helg, lillen. Fredagen var vi hos våra vänner, Agnes David Micko och grillade. Det var hur mysigt som helst, men Hugo vill ju inte sova när han är borta, så trots att han var märkbart supertrött så busade han på och var tapper, som alltid! David höll på att skrämma skiten ur vår unge, men Hugo älskar att bli skrämd så det var bara roligt! ;-) Vi började iallafall traska hemåt med Hugo klockan 9 och vid 10 så var han hemma och sov gott i sängen.

Ja, dagen därpå så vaknade han 6?! vilket såklart gjorde att han var jättetrött hela dagen, han komasov 3 timmar på raken innan lunch och sen skulle han iväg till FARMOR OCH FARFAR! Där fick han leka i deras stuga, sen fick han nanna där inatt och det kändes verkligen att vi hade honom borta för vi som rätt ofta tidigare hade barnvakt har inte haft det sen början på mars. Han hade iallafall sovit gott, och jag är övertygad om att han haft roligt för han tokgrinar alltid när farmor ska fara. Vet att han är SÅ glad i dom!

Så med facit i hand har Hugo alltså haft mycket mer roligt än han har sovit den här helgen, om ni förstår, så det var kanske inte konstigt att han somnade mellan sina föräldrar i soffan i afton. Men ni som har barn som alltid somnat "lätt" kanske inte förstår storheten i att han är så fantastiskt trött att han somnar på detta viset, för mig är det det absolut vackraste som finns. Och just det, idag hade vi besök av bästa storasyster och hennes Dino! Timmar kan gå när vi träffas, jag älskar att umgås och prata med henne och jag tror nästan timmar gick när jag fick bära på och vyssja lilleman. Han var så gosig och fin, det är en fröjd att få vara moster åt det lilla miraklet. Och syster till dig, Sara!

Kul att läsa ett inlägg utan bilder? Nej, borde skaffa kamera ju!

1 kommentar:

  1. Micko somnar aldrig av sig själv heller, har hänt en gång. Men skulle gärna vilja att han gjorde det =)

    SvaraRadera