tisdag 6 oktober 2009

JAG GLÖMDE JU

Tala om för er att idag blir vår lilla gris 6 månader!

Massa kärlek ska han få och sen ska han få välja nått roligt på barnens senare=) Presenter mottages tacksamt /Hugge

4 kommentarer:

  1. Herregud så fort tiden går. Jag minns ju när du åkte in till BB nyss... åååh, tiden springer ikapp mig Ida!

    Jag har det helt okej, jag jobbar och kämpar på. Min stjärna då?

    SvaraRadera
  2. GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS
    Hugo-ponken på 6-månadersdagen.
    Mommo älskar dig
    kramar från mamma/mommo

    SvaraRadera
  3. KLart att du ska åka till BB och hälsa på, men vad har du för upplevelser därifrån som är jobbiga?

    Folk som för övrigt skriver att du är negativ är sådana som inte lever nära sina känslor. Bra för att du delar det "negativa" betyder inte det att du ser på tillvaron som nt negativt. Men jag personligen skriver när jag känner att jag behöver skriva av mig, vilket oftast sker när det är negativt och jobbigt. Resten, när allt är trevlgit, vet har tid och lust att skriva då? Jag tycker att det är jätteintressant att läsa bloggar som handlar om livet som inte alltid är en dans på rosor. Att bara läsa när någon skriver "idag har vi gjort det och det och det var jättekul och vår bebis växer och mår prima... " kan tyvärr bli ganska ointressant. Det är junär man ställs inför jobbifga saker som det är intressant att se hur man själv fungerar, hur man löser saker, hur andra och en sjävl tänker osv... Ja du förstår säkert vad jag menar. Jag tycker du ska fortsätta precis som du gör och jag vet och förstår att det finns en helt annan sida hos din familj än det du delar på bloggen. Fortsätt håll den sidan privat =)

    Jag vet också att jag själv kan uppfattas som väldigt negativ, för att jag lägger min skrivtid på att skriva om just det, men det är en form av bearbetning som jag mår bra av. Kram

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Ja, det har kommit mycket plötsligt. Det måste ju vara något sådant :) Får ringa BVC imorgon kanske. Inte för att jag tror att det är något allvarligt men hon kanske kan ge ännu mera tips.

    Grattis till lilla Hugo på 6 månadersdagen! :)
    Kram

    SvaraRadera