söndag 11 oktober 2009

Kan någon ge mig 950tusenlappar så kan jag köpa min familj ett hus?

Jag döööööör här.

4 kommentarer:

  1. Ok nu skriver jag igen för jag vill inte ge dig dåligt samvete av mitt sista inlägg. Du behöver inte be om ursäkt... Det är ingen fara och jag vet själv hur känslig man är. Förlåt. Jag vill verkligen inte att du ska behöva försvara ngt, för det är ju inte det man vill använda sin ork till. Men jag ska tänka mig för.

    VI kan dö tillsammans, för jag dör också i vår lilla stuga på 50 kvm med livsfarlig trappa och ingen yta att leva på. Vi letar hus som tokar..

    SvaraRadera
  2. Haha, slutdiskuterat om det tidigare ämnet.
    Jag ska höra av mig om jag upptäcker ngt vettigt hus i skellefteå men jag blir nog bara arg då för att det inte dyker upp några i min trakt, örebro. Det är helt otroligt vad mkt visningar vi varit på. Ja om du läser min blogg så hittar du säkrt flertalet frustrerade inlägg om husletande och idiotmäklare. Men ni har iaf 15 kvm mer yta än oss inkl FÖRVARINGSUTRYMME =). Vi har ETT skåp, likastort som ett kylskåp som ska räcka för ALL förvaring, vi har inte en enda garderbob att gömma kläder eller saker i... Det är tufft, man sätts verkligen på prov. Och hyresvärdar är riktiga utsugare! Iaf de vi haft tidigare.

    SvaraRadera
  3. Jag lovar att jag ska tänka på er den dagen vi får en massa massa pengar, för jag tror att den dagen kommer.. måste köpa en trisslott snart känner jag! Vi ses kanske hos Leo på söndag? Vi ska dit iaf. Ha det bäst och hälsa Hugo och Lillebror!

    SvaraRadera
  4. Det är klart att ni ska komma. Vi kanske kan höra om Hannes får vara hos faster lr farmor, sen så är det bara att skynda fråga. Åkpåsen har vi provat idag. Hade bara på han mössa och ett par lite tjockare sockar å varm var han när jag plocka upp honom. Inte så att han svettades men så där härligt varm å go. Alltså han hade ju tröja och byxa på sig, men inga andra ytterkläder. När han brukar sova ute i vagnen så blir han lite kall om kinderna, men inte i denna härliga påse. Är faktiskt riktigt nöjd! Skulle själv vilja ha en =)Tror att den kommer att värma alldeles utmärkt i kallare grader oxå. Och så fasligt dyr var den ju inte heller.. 299kr. Hoppas du får sova lite. Vi kanske skulle ta och byta unge en natt..

    SvaraRadera